Cordeel bouwt onderhoudsbasis Ørsted in Vlissingen

| 24 juli 2018

Cordeel gaat de onderhoudsbasis voor het Borssele 1+2 windpark op zee van Ørsted in het 4e kwartaal van 2018 bouwen, in Vlissingen-Buitenhaven. Vanuit deze locatie worden de bouw en het onderhoud van het windpark gecoördineerd.  Cordeel Nederland is een allround aannnemersbedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfsgebouwen. Cordeel heeft al ruim dertig jaar een vestiging in Vlissingen-Oost.

 

Klaasjaap Buijs, Ørsted’s construction manager voor windpark Borssele 1+2: “Met Cordeel hebben we een ervaren partij kunnen contracteren om onze onderhoudslocatie te bouwen. Extra mooi is dat het bedrijf ook zeer bekend is in de regio en in Vlissingen een vestiging heeft.

Erik de Bruyn, algemeen directeur van Cordeel Nederland: “Cordeel heeft zich vanuit een jarenlange ervaring in de procesindustrie sterk ontwikkeld in de beheersing van de veiligheid en kwaliteit op haar bouwprojecten. We werken graag langdurig samen met onze opdrachtgevers. De realisatie van de onderhoudsbasis voor Ørsted stond vanaf het begin op onze verlanglijst, gezien het belang wat Ørsted hecht aan veiligheid, kwaliteit en samenwerking. Daarnaast sluit natuurlijk ook de geografische ligging van het project in Vlissingen perfect aan bij ons bedrijf.”

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Category: Wereldwijd

Comments Closed

Reacties zijn gesloten.