WINDSOURCING neemt de exclusieve distributie over van epoxy-lamineersystemen voor reparatie van SIEMENS-rotorbladen

| 19 juni 2018

WINDSOURCING.COM neemt de exclusieve distributie over van epoxy-lamineersystemen Epotec® YD 580SP / TH 9253, TH 9254 voor de reparatie van SIEMENS-rotorbladen

ADITYA BIRLA Chemicals (ABC) is een Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) leverancier voor harssystemen voor rotorbladen van de SGRE-windturbines en heeft het in Hamburg gevestigde handelsbedrijf WINDSOURCING.COM GmbH geselecteerd als hun exclusieve partner voor de distributie van 1 kg reparatie kits voor SGRE rotorbladen.

De reparatiesets worden nu exclusief door WINDSOURCING.COM verkocht in de markt voor after sales windenergieservice in Europa. Het systeem biedt een uitstekende combinatie van verwerkingseigenschappen en past in de meeste laminaatproductietechnieken onder wisselende omgevingsomstandigheden.

De reparatieset bestaat uit EPOTEC® YD 580SP-hars en twee varianten verharder. Met de snelle verharder TH9253 of de standaard verharder TH9254 wordt deze geleverd in een reparatiesetset van 1 kg.

Afhankelijk van de keuze van de verharder, kan dit systeem worden verwerkt tussen 15 en 50 ° C en is het ideaal voor natte laminatieprocessen. Het kan ook worden gebruikt voor harstransportgieten (RTM), pultrusie, filamentwikkeling, vacuüm- en drukzaktechnieken en contactdrukvormstukken.

“We verwelkomen graag een andere belangrijke speler in de windindustrie met relevante serviceproducten als toeleveringspartner en laten zien dat onze weg van voortdurende portfolio-uitbreiding goed en belangrijk is voor de markt, zodat onze klanten zoveel mogelijk producten kunnen krijgen van een enkele bron “, zegt Stefan Weber, Managing Director van WINDSOURCING.COM GmbH. Verder nodigt Weber andere fabrikanten en leveranciers uit om deel te gaan uitmaken van het WINDSOURCING.COM-netwerk.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

Category: Wereldwijd

Comments Closed

Reacties zijn gesloten.