NWEA zoekt nieuwe directeur

| 19 juni 2018

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het dagelijks management van het snelgroeiende NWEA-bureau en de algemene aansturing van de clusters Wind op Land, Wind op Zee en CRM. Je geeft leiding aan een team van hoogopgeleide medewerkers (10 fte) die inhoudelijk specialist zijn op hun deelgebied. Je bent in staat om op hoofdlijnen het speelveld binnen de windenergiesector te  overzien en vertegenwoordigt NWEA, in voorkomende gevallen, naar buiten, waarbij je de vereniging als professionele organisatie weet te positioneren binnen de diverse gremia in de energietransitie.

De Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA) verenigt en vertegenwoordigt belanghebbenden in de windsector (op land en op zee) over de volle breedte van de keten. Door professionalisering van de sector en ondersteuning van overheden bij de ontwikkeling van beleid, draagt NWEA bij aan vraagstukken rondom de energietransitie en de versnelling naar een (volledig) duurzame energievoorziening.

NWEA is aangesloten bij WindEurope (de Europese koepel van windenergie-associaties), de NVDE (Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie) en onderhoudt goede contacten met verwante brancheverenigingen en NGO’s.

Het NWEA-bureau biedt ondersteuning aan het Algemeen Bestuur en de inhoudelijke commissies. Er zijn commissies voor Wind op Zee, Wind op Land, Public Affairs, Communicatie en Participatie, en Veiligheid en Opleidingen. Gedacht wordt over uitbreiding van exportactiviteiten. Verder zijn er diverse werkgroepen die zich richten op specifieke deelonderwerpen.

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het dagelijks management van het snelgroeiende NWEA-bureau en de algemene aansturing van de clusters Wind op Land, Wind op Zee en
CRM. Je geeft leiding aan een team van hoogopgeleide medewerkers (10 fte) die inhoudelijk specialist zijn op hun deelgebied. Je bent in staat om op hoofdlijnen het speelveld binnen de windenergiesector te overzien en vertegenwoordigt NWEA, in voorkomende gevallen, naar buiten, waarbij je de vereniging als professionele organisatie weet te positioneren binnen de diverse gremia in de energietransitie.

Bron; NWEA
Lees hieronder de vacature-tekst

vacature-tekst-Directeur-NWEA-def

Tags: , , , , , , , , , , ,

Category: Wereldwijd

Comments Closed

Reacties zijn gesloten.